Managed WordPress hostingpakketten

Managed WordPress webhosting is de toekomst, ook voor uw website. De techniek ontwikkeld zich continue en beveiliging is een hot issue. Xolution is specialist op dit gebied en deelt graag haar kennis en kunde. En door enkel nog managed WordPress hosting aan te bieden, is deze service nu voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. En daar kunt u van profiteren!

Heeft u een eenvoudige WordPress website of een beperkt budget, dan kunt u al bij ons terecht vanaf € 7.- per maand. Dit is exclusief webhosting, maar inclusief SSL-certificaat en SpamExperts mailfilter.
Opvolgende pakketten bevatten standaard extra (lang bewaarde) backups, uptime monitoring, Google Analytics en support in het geval er toch iets onverhoopt mis mocht gaan. Bij de meer geavanceerdere pakketten is zelfs de service van Sucuri en een nieuwsbrievenservice inclusief. Verderop in dit artikel leggen we alle functionaliteiten van managed WordPress en webhosting uitgebreid uit. Ook kan het zinvol zijn om te lezen over de toegevoegde waarde van een SSL-certificaat voor uw website.

Managed hosting is de toekomst

Wij begrijpen als geen ander dat u goed wilt weten wat de meerwaarde is van ons nieuwe aanbod. In het voorgaande blogartikel hebben we geprobeerd om meer duidelijkheid te creëren omtrent de toekomst van Xolution en managed WordPress hosting. Het uitgangspunt is en blijft dat we voor al onze klanten een passende oplossing willen kunnen bieden. Daar heten we tenslotte Xolution voor.

In de afgelopen tijd hebben we veel geschreven over de risico’s van een niet gehardende en onbeveiligde WordPress-installatie. Om alle narigheid even samen te vatten: hackers kunnen uw website onbruikbaar maken, (identiteit)gegevens stelen, spam verzenden vanaf uw e-mailaccounts en zelfs schade toedienen aan de servers. Niet voor niets is er inmiddels het nodige aan wet- en regelgeving op dit gebied ingevoerd: u kunt in het uiterste geval aansprakelijk worden gesteld voor alle narigheid als gevolg van een hack. Nog even los van de financiële consequenties: het stopzetten van de hack door ons en het (laten) repareren van de website.

Omdat het aantal websites dat doelwit zal zijn van een aanval flink zal toenemen, zal Xolution enkel nog managed WordPress hosting aanbieden. Op die manier kunnen wij u volledig ontzorgen: wij zorgen voor uw WordPress-installatie, zodat u zich kunt richten op het bouwen en onderhouden van uw website. Zo is de veiligheid van onze servers, dat van uw website en haar bezoekers gegarandeerd.

Wat er bij Xolution gaat veranderen

Vanaf 1 juni 2016 zal Xolution enkel nog managed WordPress hosting aanbieden. Het bestellen van losse webhosting is dan alleen nog voorbehouden aan bestaande klanten en resellers.

Heeft u een webhostingpakket en beheert u zelf de updates en beveiliging? Dan nemen we contact met u op voor een voorstel op maat. Dat geldt ook als u nu een WordPress Update of WordPress Secure abonnement heeft, deze zullen met de komst van de nieuwe pakketten verdwijnen.

Heeft u geen website, gebruikt u een ander CMS dan WordPress, of besluit u uw WordPress-installatie zelf te (laten) onderhouden? Dan kunt u gewoon klant bij ons blijven en neemt u, als bestaande klant, unmanaged hosting af. Zonder support. Bij eventuele problemen bent u zelf verantwoordelijk en aansprakelijk.

Het is in ieders belang dat uw WordPress-installatie volledig veilig en up-to-date is en die zorg nemen wij u graag uit handen. Hieronder ziet u een compleet overzicht van de pakketten, inclusief alle opties. Als u met de muis over het betreffende onderdeel beweegt, ziet u een korte toelichting.

Managed WordPress pakketten

 

 STARTBASISPLUSPRO
STARTBASISPLUSPRO
Hosting
SSL-certificaat
SpamExperts mailfilter
Database backups1x24h2x24h4x24h6x24h
WordPress
Website optimalisatie
Google Analytics
Cloud backups5GB10GB25GB
Webformulieren
Nieuwsbrieven
Website caching
Meertalige support
WooCommerce support
Service
Uptime monitoring
Ontwikkelomgeving
Security
WordPress hardening
Malware scanning
Malware cleanup
Sucuri Antivirus
Sucuri Firewall
Support
E-mail support
Telefonische support
24/7 storingsmelding
Supportstrippen24824
Kosten
Multi-pakket korting10%15%20%25%
€ 84.-
p/jaar

€ 7.-
p/mnd.
€ 144.-
p/jaar

€ 12.-
p/mnd.
€ 264.-
p/jaar

€ 22.-
p/mnd.
€ 504.-
p/jaar

€ 42.-
p/mnd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor de volledigheid hierbij een overzicht van de standaard hostingpakketten en specificaties. Als u met de muis over het betreffende onderdeel beweegt, ziet u een korte toelichting.

Hostingpakketten

 

 XSX1X2X4XL
XSX1X2X4XL
Specificaties
Schijfruimte1.000 MB2.500 MB5.000 MB10.000 MB25.000 MB
Dataverkeer25 GB50 GB100 GB250 GB500 GB
Mailboxen5102550100
MySQL databases25102550
Subdomeinen
Alias domeinen25102550
Opties
SSL-certificaat
Hosting SLA
Inclusief
Beheerpaneel
Ondersteuning
Webmail
Backups
Statistieken
Supportstrippen1246
Kosten
Multi-pakket korting20% 2>
30% 5>
20% 2>
30% 5>
20% 2>
30% 5>
20% 2>
30% 5>
€ 2.-
p/mnd.

€ 24.-
p/jaar
€ 4.-
p/mnd.

€ 48.-
p/jaar
€ 6.-
p/mnd.

€ 72.-
p/jaar
€ 9.-
p/mnd.

€ 108.-
p/jaar
€ 17.-
p/mnd.

€ 204.-
p/jaar

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.Neem nu contact met ons op

Wees niet verlegen, wij zijn aardig.

E-mail: info@xolution.nl